Az ismeretlen Uránia - könyvbemutató / Vaszary-villa

JÚN. 26. CSÜTÖRTÖK, 19:00–20:00

Az ismeretlen Uránia - könyvbemutató / Vaszary-villa

AZ EGYIK ELSŐ MAGYAR FILMSZÍNHÁZ TÖRTÉNETÉT ISMERTETŐ KÖNYV BEMUTATÓJA A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON.
Többéves kutató- és előkészítő munka eredményeként valósult meg Az ismeretlen Uránia - Fejezetek egy filmszínház történetéből című kötet, amely a 122 éves Uránia mozi (ma: Nemzeti Filmszínház), valamint a neki otthont adó móros-keleties épület, a Rimanóczy-ház szövevényes múltjával ismerteti meg az olvasót.
A könyvet a szerkesztő, Buglya Zsófia, és az Uránia Nemzeti Filmszínház igazgatója, Elekes Botond mutatja be.
Az eseményről: https://mozgokepfesztival.hu/.../az-ismeretlen-urania...

Regisztrálj a fesztiválra: https://mozgokepfesztival.hu/regisztracio
ℹ️ https://mozgokepfesztival.hu/
🗺️ A Mozgókép Fesztivál helyszínei: https://mozgokepfesztival.hu/helyszinek
🆓 A fesztiválon való részvétel ingyenes, de online előregiszt­rációhoz kötött. A regisztrá­cióra a mozgokepfesztival.hu oldalon van lehetőség.
🪑 A vetítéseken a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
🃏 Az eseményen az aktuálisan érvényben lévő járványügyi rendelkezéseknek megfelelő­en vehetsz részt. Az aktuális szabályozások értelmében, a fesztiválkarszalagot, ami belépést biztosít a fesztivál programjaira, csak a védettsé­gi igazolvány helyszíni felmu­tatásával kaphatod meg.
😷 A járványhelyzetre való tekintettel, kérjük, hogy fokozottan figyelj a higiéniára, ha teheted, viselj maszkot, ügyelj a távolságtartásra.
♻️ Mi odafigyelünk a környezetre, kérünk, hogy te is tegyél így. Ülőhelyeden ne hagyj szemetet, és ha teheted használd a környéken található szelektív kukákat.